Remonttipäivä nro 1... äh surkeeta!

Tästä alkaa!

Luulin ilmeisesti, että pääsisin jotenkin helpolla. Ei.
Eka päivä silikoni-sirkusta takana ja yksi sauma _yksi_sauma_ tehtynä...(!!) Ajattelin, että taion vähintään molemmat yhdessä päivässä ja muut jää myöhemmäksi (veikkasin, että liima loppuu ja näinhän siinä kävi) mutta EI. Yksi sauma..
Ei auta muu kuin lisää liimaa tilaukseen ja tullikoirille lisää tekemistä..
Parempi liikaa silikoniliimaa entäkö liian vähän muuten tästä merenneidosta tulee kalafileitä kesken uinnin haha!

I thought somehow that this would be easy. No.
The First Day of silicone circus behind and only one seam done _one_seam_ ... (!) I thought that I'd magically do at least two in one day and other fixing would be left for later (predicted the that the adhesive would run out and that's what happened), but NO. Only one seam..
No can do, have order some more glue and keep the custom's dogs busy.
Better too much silicone than too little or this mermaid will turn into fish fillets during a swim 
haha!

Valmis sauma ja hyvältä näyttää :)
Saumojen kohdalleen saaminen ja liukkaan luikero silikonin taiteilu oikealla paikalle ei ole loppujen lopuksi läheskään niin helppoa. En halua uudelleen maalata saumoja, joten saumojen on oltava täysin kohdallaan. Ei hirveästi varaa virheisiin... millityötä?
Argh tähän tulee menemään ihan älyttömän paljon aikaa, mutta "hiljaa hyvä tulee" ja lopputulos ratkaisee, joten jaksan pysyä kärsivällisenä.
Positiivisia ajatuksia positiivisia ajatuksia.

Varmasti kun olen saanut tämän valmiiksi tulee tyhjiö fiilis kun ei ole enään mitään mihin tuhlautuu aikaa ja hermoja. Ihan sen varalta :D aloitin tässä rempan yhteydessä askartelemaan rekvisiittaa.

Getting the seam into their proper place and getting slippery slinky silicone to the right place is not nearly as easy as one could think. I do not want to re-paint the seams, so the seams need to be fully in place. Not that much room for error ... 
Argh this is going to take forever, but the "easy does it" and the final result is what matters, so I'm patient. 
Positive thoughts  positive thoughts. 

Certainly, when I finish the tail it'll be weird not to have anything to waste your time or nerves. So :D I started crafting some props.

Askartelu taivas, vai helvetti?

Keskeneräinen yläosa, helmiä ja simpukoitaKommentit

Suositut tekstit