Lisää liimaa ja rikkinäinen harjoitus-wave :(

Sain ostettua lisää silikoniliimaa. Ja projekti jatkuu kahden viikon tauon jälkeen. En osaa ees aatella, että pääsen uimaan pyrstön kanssa, tää remontti on kestänyt niin kauan että miun aivot on täysin deletoinu sen mahdollisuuden. Haha!
tällä kertaa ostin kaksi isoa pötkö. Just in case...

Etin googlesta mistä muualta euroopasta saisin Smooth Onin silikoniliimaa suht halvalla ja päädyin joillekin seksinukke sivuille Ö_Ö What? Tyypit keräilee silikonisia kuminaisia.
Kaikilla harrastuksensa. En voi ihan heti ruveta ripittämään, ainakaan outouden puolesta. Toisilla on kumitissinukke, toisille kumimerenneitopyrstö. 

Sain vihdoin 2kk sitten tilaamani vedenkestävän ripsarin ja Urban Decayn luomiväri primerin, joka on muuten ihan älyttömän hyvä ja oonki käyttäny sitä enimmäkseen merenneitoilu touhun ulkopuolella. Se on vaan niin törkeen hyvä. Mie rakastuin!Kävin taas uimassa kera seurueen. Otin swimshopin monoräpylän mukaan, jospa sitä saisi taas vähän kosketuspintaa tähän merenneitoilu touhuun kun on jalat sidottuna yhdessä. Ensimmäisen uinnin jälkeen miun Finis Waven välipidike meni poikki :( 
Voi paska...Harmittaa, mut ei auta. Liimaa taas tähänki ostettava ja korjattava. Miun elämä koostuu vaan liimasta ja korjaamisesta :D

Kommentit

Suositut tekstit