Vedenalaista valokuvausta

Keskiviikkona oli keikan yhteydessä vedenalaista valokuvausta luvassa. Pakko myöntää, että tätä kalaa jännitti vähän viimeistään siinä vaiheessa kun näki vempaimen koon millä miuta kuvattaisiin. 
Kuvaaja Mika Saareila oli kuitenkin mielettömän mukava mukava ja kaiken lisäksi todella taitava kuvaaja. Minä sukeltelin ja Mika huuteli ohjeita.

Behind the scenes!


Suurin osa valokuvauksesta tapahtui keikan lomassa, joten asiakkaiden ja valokuvaajan välillä tasapainottelu oli paikoin hieman haastavaa. Ei voi muuta kuin kiittää taas omaa asiakaspalvelu taustaa kun monen tekijän kanssa pallottelu onnistui kuitenkin ja kaikki osa puolet olivat tyytyväisiä.

Lapsia kiehtoi (ja vanhempia myös ;)) päästä valokuvaan ja vieläpä vedenalaiseen valokuvaan merenneidon kanssa. En edes pysynyt laskuissa mukana kuinka monessa kuvassa sukelleltiin eri vesipetojen kanssa vuoron perään. Toivon, että saan myös itselle niitä kuvia missä oli keskiviikkoisia lapsiasiakkaita. Kameran ruudulta katsottaessa ne näytti kaikista parhaimmilta spontaaniuden vuoksi. 

Melkein 2,5h sukeltelun jälkeen oli silmät taas niin turpeessa. Silmät oli punaiset kun särjellä ja kuivuus oli jotain käsittämätöntä. Siispä jokaisen merenneidon käsilaukkuun kuuluu silmähuuhde ja silmätipat. Aah!
Kloori syö kaikkea pikku hiljaa uimapukuja, hiuksia, ihoa, joten kannattaa huolellisesti käydä pesemässä itsensä jokaisen allasuinnin jälkeen.

Suunnitteilla on jo seuraava kuvausreissu, joka tietää lisää vedenalaista materiaalia.
Kommentit

Suositut tekstit